  Incompany I Coaching


Incompany-Advies-Coaching_achtergrond

Incompany: teamtraining op maat

De ontwikkelingen binnen de media en communicatie gaan razendsnel. Van uw medewerkers vraagt het flexibiliteit en inzet om in deze dynamiek slagvaardig te blijven. Met een incompanytraining  van [De Redactie] krijgt uw team of redactie één of meer dagdelen praktische training in schrijven, beeld of (nieuwe) media van een ervaren docent. Ons volledige aanbod cursussen en workshops is als incompanytraining te boeken, op maat gemaakt voor uw organisatie. 

 

 

Coaching: grote stappen vooruit in slechts een paar gesprekken

Een coach uit uw eigen vakgebied legt sneller de vinger op de zere plek dan een ‘algemene’ coach. Dat horen wij regelmatig van mensen die een coaching traject via [De Redactie] Trainingen hebben gevolgd. Zowel voor vraagstukken rond solliciteren, carrière en persoonlijke ontwikkeling, als voor vakgerelateerde kwesties (interviewtechnieken, schrijfvaardigheid en leidinggeven) kunt u met een coach in slechts een aantal sessies grote stappen zetten. 

Wilt u

een workshop

als inspirerend

teamuitje?

Incompany-Advies-Coaching_afbeelding
[De Redactie] Trainingen - logo bij I-A-C

Wilt u weten wat [De Redactie] Trainingen voor u kan betekenen? Bel onze trainingsadviseur Jasmijn van Poppel of trainingscoördinator Anita Jonk op 0299 - 653 853 of mail info@deredactietrainingen.nl.

Incompany - Coaching

Loading ...