www.icross2014.nl


[De Redactie Trainingen

[iCross2014]

Voor crossmediale duizendpoten (in wording)

Zijn de hoogtijdagen van Facebook voorbij, en zo ja, wat is het volgende veelbelovende platform? Hoe ziet de digitale toekomst van kranten en andere media eruit? Toegevoegde waarde creëren met infographics, hoe gaat dat? En hoe leiden alle inspanningen rond social business eigenlijk tot meetbare resultaten? Tijdens iCross2014, op 3 juni, wordt u in begrijpelijke taal bijgepraat over alles waar u als communicatieprofessional mee te maken hebt én krijgt.

 

Crossmediaal denken is een must

De techniek staat aan de basis van bijna alle veranderingen in het medialandschap. En die gaan razendsnel. Of het nu om social media gaat, digitale magazines, responsive design, Google Glass of 3D-printing. Crossmediaal denken en werken is voor iedere communicatieprofessional een must. Maar hoe ziet het crossmediale landschap er anno 2014 uit en welke kansen biedt het? Wat moet u als communicatieprofessional weten en kunnen om uw vak goed uit te oefenen?

 

Vier lezingen, drie sessies

iCross2014 is hét event voor webredacteuren, communicatieprofessionals, uitgevers, strategen, journalisten en bladenmakers die zich één dag in het thema crossmedia willen vastbijten. Inspirerende boegbeelden en specialisten als Piet Bakker, Henk van Ess, Paulus Veltman en Heleen van Lier delen de nieuwste inzichten. U volgt vier plenaire lezingen en kiest daarna drie break-outsessies, zoals social intranet en dialoogmanagement, datavisualisatie, schrijven voor mobile devices en de toekomst van social media. 

 

iCross2014: alles waar u als communicatieprofessional mee
te maken hebt én krijgt.

 

Vine, Blendle en Facebook Graph

Dr. Piet Bakker, opent de dag met een lezing over de 'crossmediale duizendpoot': hoe richt u uw werk met uiteenlopende crossmediale taken slim en efficiënt in? Tonie van Ringelestijn praat u bij over scoren op Instagram, Vine, Pinterest en chatapps. Marten Blankesteijn vertelt over de 'revolutie' Blendle: de webapp waarmee u artikelen uit alle kranten en tijdschriften per stuk koopt. En: let's get personal, want Henk van Ess neemt u mee in de wereld van personal search, in een live-demonstratie van Google Glass en Facebook Graph. De dag wordt afgesloten door Paulus Veltman, die alle crossmediale ontwikkelingen, zoals 3D-printing, The Internet of Things, Quantified Self en Singularity, overzichtelijk voor u op een rij zet: Prepare for Impact!

 

Bekijk het complete programma op www.icross2014.nl

 

Meld u snel aan voor een complete dag lezingen en sessies, inclusief lunch, koffiepauzes en netwerkborrel. Inschrijven via info@icross.nl

iCross2014 is hét event voor webredacteuren, communicatieprofessionals, uitgevers, strategen, journalisten, en bladenmakers die zich één dag in het thema crossmedia willen vastbijten.

Loading ...