De wereld van media en communicatie bevindt zich in een periode van ongekende dynamiek. Traditionele communicatie- en verdienmodellen staan onder druk, het gedrag van klanten verandert en er komen steeds meer nieuwe kanalen en devices bij. Hoe neem je in zo’n dynamische wereld de juiste beslissing op het juiste moment?

Een second opinion van een team ervaren professionals kan enorm effectief zijn. Met onze expertise op het gebied van redactie, media en communicatie en ons netwerk kunnen wij zo’n ‘Denktank’ voor u samenstellen. Door hun gezamenlijke competenties te bundelen kunnen deze mediamensen u ondersteunen bij het nemen van een goede ‘next step’. 

 

Maatwerk

De Denktank kan een uitkomst zijn voor alle organisaties die worstelen met redactionele vraagstukken of vragen hebben over hun interne of externe communicatie. Het team dat wij op uw vraag zetten kan bestaan uit uitgevers, hoofdredacteuren, socialmedia-experts, SEO-specialisten en artdirectors. De samenstelling hangt af van uw vraag en uw specifieke situatie. Maatwerk dus.

 

Drie stappen

De Denktank werkt volgens een drietrapsraket. In de eerste fase wordt het team samengesteld en verdiepen de leden zich in uw vraag en situatie. Daarna volgt een workshop, waarin vragen en problemen worden besproken. De laatste stap is een rapportage, met concreet advies en handvatten waarmee u in actie kunt komen.

Mogen wij u helpen met uw 'next step'?

Deel uw communicatievraag met ons via info@deredactie.nl of 0299 653 853  

Tekst: Marlous Weel

Worstelt u met een redactioneel vraagstuk? De Denktank helpt u er graag mee. [De Redactie] zet een ervaren team op uw vraag.

Loading ...