Masterclass In Beeld

 Kijk hier voor meer informatie

De beeldcultuur ontwikkelt zich razendsnel en we communiceren meer via beeld en video dan ooit. Daardoor verandert het vak van redacteuren en communicatieprofessionals aanzienlijk. Vier ‘meesters in beeld’ delen in de masterclass In Beeld op 12 mei hun lessen over beeldkeuze, de effecten van beeld en trends.

 

Hoe valt jouw boodschap nog op in de onuitputtelijke stroom van informatie die mensen dagelijks moeten verwerken? Beeld kan het verschil maken, want het maakt indruk, verrast, verbaast en verleidt. Het goede nieuws is: iedereen kan effectief beeld kiezen, (laten) maken en delen. 

 

De sprekers

Adjunct-hoofdredacteur van het ANP Johan Groeneveld gaat in op de trends in nieuwsfotografie en geeft tips om fotografen doelgerichter op pad te sturen door een professionele fotobriefing. Hoe zet je een abstracte tekst om in beeld? Sprekende en creatieve infographics hebben een steeds belangrijkere rol als communicatiemiddel. John Verhoeven laat aan de hand van vele voorbeelden zien hoe redacteuren door infographics een toegevoegde waarde kunnen creëren.

 

Geen goede en succesvolle communicatiemix kan meer volstaan zonder bewegend beeld. Tjapko de Heus vertelt welke stappen onmisbaar zijn om tot een succesvolle video te komen. De masterclass eindigt met een online beeldexplosie als knallende afsluiter! Paulus Veltman laat de laatste innovaties en trends zien op het gebied van online beeld en video. 

 

Kom ook in beeld

Ben je (beeld)redacteur, journalist, vormgever, communicatieprofessional of op andere wijze verantwoordelijk voor de beeldkeuze voor print en online media en wil je leren om jouw verhaal er echt uit te laten springen met goedgekozen beeld? Kom dan op 12 mei naar de masterclass In Beeld in Amersfoort.

 

 


[De Redactie Trainingen

meesters in beeld

Kom luisteren naar de 

Klaar voor de beeldrevolutie? Kom naar de Masterclass In Beeld, 12 mei in Amersfoort.

Loading ...