[editors4brands]: voor content die verkoopt

Branded content: een aansprekende, relevante boodschap

Hoe boeit en bindt u (potentiële) klanten of donateurs? Schreeuwerige, opzichtige reclames vallen misschien op, maar doen vaak weinig goeds voor het imago van uw merk. Veel organisaties weten inmiddels dat branded content een effectiever middel is om het vertrouwen van de doelgroep te winnen. Uit onderzoek blijkt dat branded content werkt. Lezers waarderen de informatie, vinden het geloofwaardig en worden erdoor beïnvloed. Verdiep de merkbeleving van uw doelgroep en zet uw naam blijvend op de kaart. Editors4brands helpt u graag om uw inhoudelijke expertise te delen.

 

Branded content: journalistiek als basis

Steeds meer communicatieadviseurs en marketeers beschouwen branded content als een onmisbaar onderdeel van hun (online) marketingbeleid. Geen platte advertorials of opzichtige reclameboodschappen, maar geloofwaardige content met inhoudelijke statements. Voor zo’n klus schakelt u een journalist in met gevoel voor merkboodschappen. Iemand die objectief schrijft, maar ook het belang van de afzender scherp in het oog houdt. Editors4brands zet deze ‘tweebenige’ talenten graag voor u in. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die e4b kan bieden, neem dan contact op met Anke Brummerhop: a.brummerhop@deredactie.nl / 0299 - 653 853.

Waarom e4b?

Pag_e4b_banner_pijl

0299 - 653 853

info@deredactie.nl

[editors4brands]

Loading ...