DR - logo - Tekstproductie

[De Redactie] helpt al meer dan 15 jaar talloze grote en kleine bedrijven, overheidsorganisaties, goede doelen, ziekenhuizen, uitgeverijen en onderwijsinstellingen aan goede professionals op het gebied van redactie en communicatie. Van tekstschrijver tot eindredacteur, van beginnende webredacteur tot ‘zware’ hoofdredacteur, van contentmanager tot communicatieadviseur.

 

Bemiddeling van redactioneel personeel is ons specialisme. Dat betekent voor [De Redactie] iets anders dan alleen cv’s doorschuiven. Wij investeren in duurzame relaties met opdrachtgevers én kandidaten. Zoekt u versterking, dan hoeft u geen online aanvraagformulier in te vullen. Wij bellen liever even of komen bij u langs. Die menselijke benadering levert de beste resultaten op. Of u nu de bekende speld in de hooiberg zoekt of met spoed een heel redactieteam wilt laten samenstellen, voor elk specifiek arbeidsvraagstuk dragen we een passende oplossing aan. 

 

[De Redactie] doet méér 

Wij hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van redactie, media en communicatie. Die kennis delen wij in incompanytrainingen, cursussen, workshops en congressen over schrijven, beeld en (nieuwe) media. Ook schakelt u ons in voor coachingstrajecten en communicatieadvies.

 

Wilt u (een deel van) de productie van uw blad of ander communicatiemiddel uitbesteden? [De Redactie] treedt graag op als coördinator en regelt redacteuren, correctoren, fotografen en vormgevers. Omdat wij de praktijk kennen, weten wij precies wat u uit handen geeft.

 

In deze e-zine leest u wat [De Redactie] voor uw organisatie kan betekenen. Kunnen wij u ergens mee helpen?

Bel ons of stuur een e-mail: 0299 - 653 853 / info@deredactie.nl.

Testimonial

 

TEKSTPRODUCTIE

Pag2_banner_pijl

0299 - 653 853

info@deredactie.nl

[DR]-Introductie

Loading ...