[De Redactie]: voor mensen in media en communicatie

Detachering: inhuren van versterking

Als vervanging tijdens ziekte of zwangerschap of voor een project: soms heeft u iemand nodig voor slechts een aantal weken of maanden. Meestal is er haast bij. De website gaat over een week online en er moeten nog honderden pagina’s worden gemigreerd. De deadline voor uw nieuwsbrief nadert en uitgerekend nu wordt uw eindredacteur ziek. Voor [De Redactie] is zo’n spoedklus geen probleem. Wij stellen in een mum van tijd geschikte kandidaten aan u voor, die direct aan de slag kunnen. Zodat u in de tussentijd door kunt met uw werk.

 

Werving & selectie: een stabiele factor in vaste dienst

U wilt investeren in een professional voor in vaste dienst. U zoekt bijvoorbeeld een hoofdredacteur voor uw ledenmagazine of een webredacteur die uw website dagelijks van nieuwsberichten voorziet. Samen met u maken wij een beschrijving van de ideale kandidaat. Onze accountmanagers gaan in ons kandidatenbestand en daarbuiten actief op zoek naar een persoon die alle benodigde vaardigheden beheerst, en bovendien – nog belangrijker – in de cultuur van uw organisatie past. Met jarenlange ervaring in bemiddeling voelen wij een klik haarscherp aan.

 

Opdrachtbasis: voor een (spoed)klus

Tijdschriften, brochures, jaarverslagen en websites leven op van een goed geschreven artikel of interview. Of een tekst informeert, inspireert of aanzet tot actie hangt af van de kwaliteit van de tekstschrijver. Een goede tekstschrijver weet zelfs het meest ‘droge’ of complexe onderwerp te vertalen naar een tekst met pit. Bij [De Redactie] kunt u terecht met al uw schrijf- en redigeeropdrachten. Zelfs als u morgen al een interviewer nodig heeft, of een eindredacteur voor de laatste aanpassingen in uw rapport. Is uw site toe aan actuele content? Wij leveren webredacteuren die dit oppakken. Zij hebben bovendien kijk op vindbaarheid en de koppeling met andere communicatiekanalen. Ook voor grote  migratieprojecten schakelt u een redacteur in via [De Redactie]. 

Testimonial

 

DETACHERING

Pag_vliegend jongetje_banner_pijl

0299 - 653 853

info@deredactie.nl

[DR]-Voor mensen in media en communicatie

Loading ...