[De Redactie]: voor productie en coördinatie

Redactionele productie: wij maken (een deel van) uw blad

Geeft uw organisatie een blad of ander communicatiemiddel uit, bijvoorbeeld voor leden, medewerkers of klanten? Daar komt veel werk bij kijken. Doelstellingen bepalen, een bladformule schrijven, een redactie samenstellen, een bladplanning maken en onderwerpen verzamelen, het kost allemaal veel tijd. Dan is het echte coördineren, schrijven, fotograferen, vormgeven en redigeren nog niet eens begonnen. Met een neus voor media én de juiste mensen in ons bestand, coördineren wij graag (een deel van) uw productie.

 

Bij [De Redactie] begrijpen wij dat uw situatie uniek en veranderlijk is. Daarom werken wij met een ‘cafetariamodel’. U bepaalt zelf welke modulen u bij ons inkoopt. Voor het eerste nummer van uw uitgave is dat misschien hoofdredactie, redactie, fotografie en vormgeving. Heeft u na verloop van tijd auteurs vanuit het eigen bedrijf gevonden? Dan schakelt u gewoon een tandje terug. Wel zo flexibel en kostenefficiënt. 

 

Jaarverslagservice: van informatie verzamelen tot opmaak

Voor veel communicatieafdelingen is het elk jaar weer topdrukte wanneer het jaarverslag af moet. De productie hiervan ‘fietst’ vaak midden door uw overige werk heen. Dacht u eindelijk klaar te zijn, dan blijkt dat er toch nog een stevige eindredactieronde nodig is om het jaarverslag leesbaar te maken. Vaak is het goedkoper en efficiënter als u dit productieproces (deels) uitbesteedt aan een specialist. [De Redactie] helpt u graag aan een redacteur die informatie verzamelt, structureert en herschrijft. Heeft u alleen een corrector nodig voor de d’s en t’s of een vormgever die het jaarverslag aansprekend opmaakt of digitaliseert? Ook dat kan. U bepaalt zelf in welke mate u de productie uit handen geeft. Wij denken daar graag in mee. 

 

Websites: van structureren tot contentcreatie

Sommige websites zijn met wat kleine aanpassingen weer bij de tijd. Maar vaker gaat het hele ontwerp om de zoveel jaar op de schop. De webspecialisten van [De Redactie] helpen u aan een nieuwe vormgeving, een overzichtelijke structuur en sterke, vindbare content. 

 

Testimonial

 

BLADEN MAKEN

Pag2_banner_pijl

0299 - 653 853

info@deredactie.nl

[DR]-Voor productie en coördinatie

Loading ...