ONZE WERKWIJZE

Detachering

Aan de hand van het door u geschetste functieprofiel gaan wij in onze bestanden op zoek naar geschikte kandidaten. Binnen enkele dagen stellen wij de eerste kandidaten aan u voor die in het profiel van de functie passen. Deze mensen hebben wij eerst uitgebreid gesproken op ons kantoor in Monnickendam. 

 

Wilt u na een kennismakingsgesprek een van deze kandidaten inhuren? Dan betaalt u ons een vooraf overeengekomen bedrag per daadwerkelijk gewerkt uur. Tarieven variëren van circa €30,- per uur voor een junior redacteur tot circa €120,- voor een ‘zware’ hoofdredacteur. Wij zijn  verantwoordelijk voor de afdracht van loonbelasting en sociale premies. Mocht onze medewerker tijdens de detachering onverhoopt uitvallen, dan zorgen wij direct en zonder extra kosten voor een vervanger van gelijkwaardig niveau.

 

Werving & selectie

Zoekt u een vaste kracht? Wij nemen graag telefonisch of bij u in huis de wensen met u door. Samen schetsen wij het profiel van de ideale kandidaat. Binnen een week stellen wij de eerste kandidaten aan u voor, aan de hand van een uitgebreide typering en eventueel een video-presentatie van de kandidaat. Gaat u met een van de geselecteerde kandidaten in zee? Dan brengt [De Redactie] 20% van het overeengekomen bruto jaarsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) in rekening. 

 

Niet tevreden? Wij zoeken een vervanger

[De Redactie] zal de opdracht direct en kosteloos hervatten als u of de kandidaat tijdens de proeftijd besluit om het dienstverband te beëindigen. Mocht u na een periode van uiterlijk twee maanden nog niet tevreden zijn, dan retourneren wij bij werving & selectie 50% van de reeds betaalde findersfee.

 

No cure, no pay

[De Redactie] werkt altijd op basis van no cure, no pay. De zoektocht naar een geschikte kandidaat komt voor onze rekening. Inclusief de kosten die wij eventueel maken als wij uw opdracht of vacature op externe sites plaatsen. Wilt u met een van de kandidaten samenwerken, dan stellen wij een overeenkomst op. 

 

Hoe komt [De Redactie] aan goede kandidaten?

Inmiddels staan er zo’n 10.000 kandidaten bij ons ingeschreven. Dit zijn mensen met hbo- of wo-niveau, vaak opgeleid in de letteren, communicatiewetenschappen of journalistiek. Via digitale nieuwsbrieven, Twitter en Facebook brengen wij nieuwe vacatures en tijdelijke opdrachten onder de aandacht bij deze groep. Ook reageren bij ons mensen op de vacatures die wij plaatsen op onze website en externe vacaturesites.

 

Hoe wij kwaliteit waarborgen

[De Redactie] is een van de weinige bureaus in Nederland die zich alleen richt op functies in redactie en communicatie. Die specialisatie maakt ons een kenner van het vak en van de mensen. Voordat kandidaten via ons aan het werk gaan, worden zij zorgvuldig gescreend tijdens een intakegesprek. Daarbij gebruiken wij als tool het RedactoGram, een door [De Redactie] ontwikkelde beoordelingsmethode gebaseerd op het Enneagram. De resultaten van zowel het intakegesprek als het RedactoGram verwerken wij in het persoonlijke profiel van de kandidaat, dat wij u toesturen.

 

[De Redactie] Trainingen

Incompanytrainingen variëren in prijs, afhankelijk van de samen met u geformuleerde leerdoelen en de daarop afgestemde groepsgrootte en de omvang van het programma. Ook voor coachingstrajecten en adviesgesprekken maken wij graag offertes op maat. Voor prijzen van cursussen, workshops, masterclasses en events kijkt u op www.deredactietrainingen.nl of mail naar: info@deredactietrainingen.nl 

 

Op www.deredactie.nl vindt u meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden.

 

Wilt u in een persoonlijk gesprek vrijblijvend met ons kennismaken? Hiervoor komen wij graag bij u langs. Bel of mail ons: 0299 - 653 853 / info@deredactie.nl.

 

 

0299 - 653 853

info@deredactie.nl

[DR]-Werkwijze

Loading ...