[De Redactie]: voor training en coaching

Bent u op zoek naar een cursus of training in schrijven, online media & strategie, redactie & journalstiek of professionele ontwikkeling? Voor professionals in redactie en communicatie stellen wij jaarlijks een breed aanbod van actuele opleidingen, cursussen, masterclasses en workshops samen. Zowel starters in het communicatievak als ervaren professionals worden uitgedaagd tijdens trainingen op eigen niveau. Voor organisaties ontwikkelen wij op maat gesneden incompanytrainingen of coaching aan huis en helpen zo teams en afdelingen verder in het vak.

 

Incompanytrainingen

Iemand die op tijd inziet welke gaten er vallen in kennis en kunde binnen zijn team, is een echte leider. U investeert in uw mensen. Om organisatiedoelen te behalen, om uw team naar een hoger plan te tillen of om de ontwikkelingen in communicatie bij te benen. [De Redactie] Trainingen maakt aan de hand van uw leerdoelen een plan van aanpak. Een van onze ervaren docenten helpt u in een of meerdere dagdelen verder met een training op maat, die past bij de sfeer van de groep.

 

Cursussen en workshops

Ieder jaar stelt [De Redactie] Trainingen een programma samen van cursussen en workshops over schrijven, beeld en (nieuwe) media. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en vernieuwen het aanbod continu. Sommige evergreens, zoals Eindredactie en Webredactie Compleet, zijn al jaren een hit. Onze docenten zijn enthousiaste vakmensen. Groepen blijven klein, omdat wij geloven dat interactie het leerproces versnelt. 

 

Masterclasses en events

Kennis en ervaring bundelen wij tijdens inspirerende events zoals Het Taalcongres. Op zo’n dag bieden wij bezoekers een kleurrijk programma aan workshops en lezingen over een thema binnen de communicatie. Masterclasses zijn workshops met een gouden randje: bladenmakers en online professionals delen hun kennis, ervaring en leerpunten met een selecte groep deelnemers. 

 

Coaching en advies

Door met een coach te praten, klaart de lucht als vanzelf op. Of het nu gaat om kwesties als timemanagement, redactioneel leidinggeven of het aanscherpen van uw schrijfvaardigheid, in een coachingstraject kunt u gericht uw dilemma’s bespreken. En dat is zo effectief dat u vaak al in een paar gesprekken grote stappen zet. Ook voor onafhankelijk advies over bijvoorbeeld een uitgeefplan, een nieuwe communicatiestrategie of een reorganisatie helpt [De Redactie] Trainingen u aan een expert.

 

Lees wat [De Redactie] Trainingen voor u kan betekenen op

www.deredactie.nl of neem contact op met Sanja Vuijsters of
Anita Jonk: 0299 - 653 853 / info@deredactietrainingen.nl.

 

Testimonial

 

 

INCOMPANYTRAINING

Pag_DRT_banner_pijl

0299 - 653 853

info@deredactie.nl

DR - DRT - Logo

[DR]-Voor training en coaching

Loading ...